Info

Tijd is een afstand van Dorien de Wit bestaat uit drie korte audiowandelingen op drie bijbehorende locaties in de Waalsprong (Nijmegen). De audiowandelingen (oog, lijn, land) zijn opgebouwd uit tekstfragmenten en bieden een aldoor wisselend perspectief op de plek waar je bent. Tijdens de wandeling wordt er in- en uitgezoomd, beweeg je tussen verleden en toekomst, feit en fictie. De stappen die je als wandelaar zet zijn verplaatsingen in de ruimte, terwijl de tijd verstrijkt. De plaats waar je bent wordt een reis.

UPDATE NAJAAR 2019
Vanwege de start van bouwwerkzaamheden zijn de wandelingen LIJN en OOG helaas niet meer bereikbaar. De wandeling LAND is nog toegankelijk (locatie: Oosterhoutsedijk/Lentloper).

HOE WERKT HET?
De audiowandelingen zijn in willekeurige volgorde te beluisteren via je eigen smartphone op de drie bijbehorende locaties. Op elke locatie staat een informatiebord met daarop een QR-code. Scan de QR-code met je telefoon of ga naar tijdiseenafstand.nl om de wandelingen te starten.

MEER LEZEN
Dit project maakt deel uit van de kunstroute Hof van HolLand Art. Bekijk de plattegrond met alle locaties en lees meer over Tijd is een afstand en de andere kunstwerken op hvhart.nl.

HELP
Waarom kan ik geen QR-code scannen?
Hiervoor heeft u een QR-reader op uw telefoon nodig. Deze is gratis te downloaden via App-store/Google Play Store. Er zijn verschillende (gratis) apps die u hiervoor kunt gebruiken.

Kan ik de audiowandeling ook volgen zonder de QR-code te scannen?
Jazeker!  Op elk bord staat naast de code ook een directe link: www.tijdiseenafstand.nl. Typ deze link in uw browser en kies het juiste fragment (u kiest de titel die op het informatiebord staat: oog, land of lijn).

Help, de wandeling wordt niet afgespeeld!
Heeft u internetverbinding? Dit is nodig om het fragment af te spelen.

Dorien de Wit

Dorien de Wit (1980) beeldend kunstenaar en schrijver, houdt zich in haar werk bezig met onbeantwoordbare vragen; vragen die gaan over de grenzen van onze waarneming, ons bewustzijn en ons denken.
Ze werkt met video, tekeningen, installaties, wandelingen, tekst en audio. Haar proza en poëzie verschenen onder meer in Hollands Maandblad en Revisor.

doriendewit.nl


COLOFON
Ontwerp website: Meeusontwerpt
Bouw website: Jeroen Vader